Leer beeldhouwen in 5 dagen!

Joanika Ring in de weer met een enthousiaste cursiste.Denk je nu: “Leren beeldhouwen in vijf dagen? Dat kan nooit!” Nou en of dat het kan. Kijk maar in de foto albums op deze pagina. Alle beelden op deze pagina zijn in vijf dagen gemaakt. En geen van deze mensen had ervaring met de techniek die Joanika je leert.

Intensief

Het is wel heel intensief. Je logeert van maandag t/m vrijdag bij Joanika en bent vijf dagen lang van ’s morgens vroeg tot in de late namiddag samen met Joanika gefocust bezig. Daarom is deze cursus ook individueel. Wat je normaliter zou leren in 18 lessen van 2 uur, leer je nu dus binnen 5 dagen. En niet alleen dat. Je leert ook dat je geen faalangst hoeft te hebben bij het maken van een beeld. Want met deze techniek kan alles gewijzigd worden. Armpje verkeerd? Uitsteeksel te laag of te hoog? Geen punt. Afzagen, verplaatsen en weer vastzetten…

Klik op de tabbladen voor praktische informatie over deze individuele cursus beeldhouwen.

Praktische informatie

WANNEER

De cursus vindt plaats van maandag 9.00 tot en met vrijdag 16.00 uur. Tijdens de gehele periode verblijf je intern bij Joanika. Je krijgt je eigen gastenkamer met badkamer en suite!

VOOR WIE

Deze individuele beeldhouw-cursus kan door iedereen gevolgd worden. Je hoeft geen specifieke ervaring vooraf te hebben.

Er zijn wel een paar dingen die je zelf mee moet brengen:

  • werkkleding die echt vies mag worden;
  • comfortabele schoenen, want een deel van de dag ben je ook staand bezig;
  • Hoeft niet, maar mag wel: een goed humeur. En heb je dat even niet? Maakt niet uit, komt vanzelf wel als je hier lekker intensief aan de gang bent!
KOSTEN

De kosten voor deze vijfdaagse individuele beeldhouw cursus bedragen voor particulieren € 1.195,- incl. BTW. Doet u deze cursus zakelijk? Dan is het € 1.195,- excl. BTW. Inbegrepen zijn:

  • Intensieve individuele praktische begeleiding door Joanika;
  • Een uitermate ontspannen en inspirerende creatieve omgeving;
  • Materialen en grondstoffen (en uiteraard krijg je aan het einde van de cursus je beeld mee naar huis);
  • Gebruik van gereedschappen;
  • 4 overnachtingen, inclusief. ontbijt, lunch en diner* in een gastenkamer die je met niemand hoeft te delen, met badkamer en suite;
  • Koffie, thee, frisdranken.

NB Wilt u deze workshop doen inclusief coaching? Dat kan. Klik hier voor meer informatie.

* Noot bij de overnachtingen

De overnachtingen incl. ontbijt, lunch en diner zijn kosteloos inbegrepen. Ze maken onlosmakelijk deel uit van de hele week omdat het goed is om volop in de creatieve atmosfeer te verblijven.