Leer beeldhouwen in 5 dagen!

Joanika Ring in de weer met een enthousiaste cursiste.Denk je nu: “Leren beeldhouwen in vijf dagen? Dat kan nooit!” Nou en of dat het kan. Kijk maar in de foto albums op deze pagina. Alle beelden op deze pagina zijn in vijf dagen gemaakt. En geen van deze mensen had ervaring met de techniek die Joanika je leert.

Intensief

Het is wel heel intensief. Je logeert van maandag t/m vrijdag bij Joanika en bent vijf dagen lang van ’s morgens vroeg tot in de late namiddag samen met Joanika gefocust bezig. Daarom is deze cursus ook individueel. Wat je normaliter zou leren in 18 lessen van 2 uur, leer je nu dus binnen 5 dagen. En niet alleen dat. Je leert ook dat je geen faalangst hoeft te hebben bij het maken van een beeld. Want met deze techniek kan alles gewijzigd worden. Armpje verkeerd? Uitsteeksel te laag of te hoog? Geen punt. Afzagen, verplaatsen en weer vastzetten…

Klik op de tabbladen voor praktische informatie over deze individuele cursus beeldhouwen.

Praktische informatie

De cursus vindt plaats van maandag 9.00 tot en met vrijdag 16.00 uur. Tijdens de gehele periode verblijf je intern bij Joanika. Je krijgt je eigen gastenkamer met badkamer en suite!