Speksteen bewerken

speksteen bewerktVanaf september 2014 zijn er weer workshops speksteen bewerken op de Maasdijk 4 in Overlangel. Speksteen bewerken is een leuke en creatieve bezigheid die je met kinderen, vrienden, familie en ook collega’s kunt doen.

Geschikt voor iedereen

Vormgeven aan een stuk speksteen is heel dankbaar omdat het zo gemakkelijk gaat. Het materiaal is zacht en je kunt het bewerken met raspen, vijlen en schuurpapier. Vóór je het weet heb je al wat vorm en dat stimuleert het enthousiasme. Polijsten kan met watervast schuurpapier in combinatie met wat water. De steen gaat dan echt leven en de kleur en de structuur van de steen komen dan mooi naar voren. Daarna de steen goed laten drogen dan insmeren met bijenwas en oppoetsen.

Voilá. Een prachtig zelfgemaakt resultaat.

Heeft u vragen?

Onder de kop “Praktische Informatie” op deze pagina kunt u lezen wat de kosten zijn voor deze workshop, en wat daar allemaal bij is inbegrepen. Indien u nog andere vragen heeft, schroomt u zich dan niet om even te bellen met Joanika: 06 – 520 456 95. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Praktische informatie

Personeelsuitje / teambuilding

De workshop speksteen bewerken is keer op keer een succes als personeelsuitje of teambuilding event. Minimum aantal deelnemers 6 personen – maximaal 20. Bij mooi weer lekker buiten en bij slecht weer in het atelier.

De kosten voor een hele dag (van 10:00 tot 16:00) bedragen per persoon € 67,50 excl. btw. Dit is inclusief een mooi stukje speksteen, gebruik van gereedschappen, een lekkere lunch, koffie,thee en fris.

Liever een ochtend of een middag?

Een halve dag van 2,5 uur, kan ook. De kosten daarvoor bedragen per persoon € 35 excl. btw. Wilt u aansluitend of voorafgaand lunchen bij ons? Dat kan, dan komt er per persoon nog € 10 excl. btw bij.